Autoconeixement

Qui sóc? Què em passa? Què haig de fer?… són preguntes fonamentals inherents a la condició humana i que donen sentit a la pròpia vida. Són qüestionaments als que han intentat respondre molts autors de la filosofia, la religió, la psicologia o la literatura.

Cal d’honestedat i de valentia per mirar-se a sí mateix i sentir-se. Però només des de la consciència i des del que sents podràs respondre aquestes preguntes que t’interpel·len… Pot fer por, ho sé, però no és dolent que així sigui. La por i les dificultats són precisament el que fan d’aquest camí quelcom tant valuós, perquè al final d’ell hi ha un tresor: TU.

Només qui coneix el camí cap a sí mateix, l’ha recorregut i ha tornat amb èxit pot acompanyar-te, i si tu m’hi vols al teu costat jo m’ofereixo.

Conec el mapa per anar cap a un mateix, conec els paranys, els entrebancs, les dificultats, però també la riquesa, les capacitats, el potencial i la vida que portem dins. Jo hi confio perquè ho he viscut, ho he après, ho sé fer i fa més de dotze anys que acompanyo a persones que volen trobar-se a sí mateixes.

Si tens dubtes o pors i necessites parlar-ne, truca’m i quedem. T’ofereixo un espai per escoltar-te.

 

Per unes relacions respectuoses, afectives i satisfactòries