Col·laboradors

No treballo sol. Hi ha persones importants per a mi que m’ajuden a ser millor persona i professional cada dia. Algunes d’aquestes persones són:

Montserrat Crehuet: Terapeuta en Integració Psico-corporal amb més de 30 anys d’experiència professional acompanyant persones i més de 40 d’investigació i aprofundiment en el desenvolupament humà. És la meva terapeuta des de fa més de 20 anys i la meva supervisora tècnica.

Kerstin Orth: Educadora social, Directora pedagògica de MOSAIC. Formada en teràpia d’integració psico-corporal. Especialista en la intervenció en els adolescents que pateixen situacions de major gravetat: psicopatologies, anorèxia/bulímia, autòlisi, violència, drogues, abús sexual, prostitució infantil, etc.

Pablo Palmero: Psicòleg col·legiat 14.546. 20 anys d’experiència en l’àmbit psicoterapèutic. Cocreador del programa “Experiències de relació”. Expert en violències familiars i socials normalitzades. Autor dels llibres Los pilares del corazón (2010) i Crecimiento interpersonal (2012). Pots visitar la seva web a: pablopalmero.com

Maite García: Terapeuta d’Integració Psico-Corporal. Pedagoga. Processos terapèutics individuals; per a adults, acompanyant a la maternitat i a la criança. Supervisió a professionals de l’àmbit socioeducatiu.

Mati Casanovas: Terapeuta d’Integració Psico-Corporal. Teràpia individual per a adults i adolescents. Psicoteràpia breu i processos profunds. Especialista en teràpia per a mares. Postgrau en anàlisi i conducció de grups. Llevadora.

Alberto Mena: Terapeuta d’Integració Psico-Corporal y Terapeuta de Sanació Psico-Somàtica. Processos profunds, psicoteràpia breu, teràpia de parella. Investigador independent, divulgador y autor dels llibres: SER O NO SER HOMBRE, Viaje a la esencia de la identidad masculina y EL CORAZÓN DE LA SEXUALIDAD, La revolución de los afectos. La seva web és albertomenagodoy.com.

 

INSTITUCIONS 

Residència Geriàtrica MONTSACOPA: des de 1995 formo part de l’equip d’atenció continuada com a fisioterapeuta i responsable dels processos de mobilitat, caigudes i contencions. Amb l’ajuda de la direcció del centre i els meus companys i companyes he crescut i he après a manejar els riscos que pateixen les persones grans institucionalitzades. Gràcies a les persones grans i el que he après al Montsacopa he pogut compartir els meus coneixements sobre la gestió dels riscos i el bon ús de les contencions per diverses universitats i diverses residències del país. La seva web: montsacopa.com.

Associació MOSAIC: Empresa de serveis socials que atén des de fa més de 20 anys a nois, noies i joves amb problemàtica social severa o que requereixen d’una intervenció més professionalitzada i especialitzada. Treballa pel Govern alemany i altres Organismes d’Atenció Social alemanys. Realitza estades temporals amb els i les joves en situació de crisi a la província de Girona. La seva web: mosaic-eu.eu.

 

 

Per unes relacions respectuoses, afectives i satisfactòries